Monday, May 26, 2008

23 ~ 25 May 2008 (Tenom & Keningau)

23rd May 2008 (Friday) = went to Tenom mansau-mansau.....1st time p Tenom....i love the place,very aman n ada sungai, Kebun buah-buahan (mcm-mcm ada).....macam resort...ada kenduri kahwin....apa lagi spt biasa KOMPON ada siopon....but kalo di Tenom minum tapai="Tabab", & kalo Tajau besar kena panggil "SAMPA"....dan yg melucukan sa kena panggil "Agang" = Menantu....tpi ada org kasih buduh sa, dia cakap "Agang" saudara(Sepa tu Ah?)


24th May 2008(Saturday) = p jalan2 round kampung, p sungai...and then petang2 sambung lagi sesi moginum but ni kali saya ESCAPE....minum 1 kali siop trus diam2 trus p tdur.....then mlm tgk AF6...COngratulations!!! Stacy....BUli bah Kalau Kau(Alamak!! terlebih sdh)

25th May 2008 (Sunday) = p church St.Anthony, Tenom....then balik rumah skijap...rest2 terus p keningau...p rumah aunty sa di KG. LINGKUDAU, Keningau..sempat lagi p singgah di Maktab ambil kazen sa....pastu chit-chat sama kazen2 ku then pulang smpi Inanam mo dekat jam 7 sdh..

9 comments:

mamaii said...

owhh..

tompok-susan said...

hi mai....pa yg owhh tu???

dakunfrancis said...

wow...so gud...!

PelangiSenja... said...

ehemmmmmm mcm ku kenal tempat ini.. rupanya ada lagi yg awal sebelum sa yg dtg d tempat ni... la la la la berita baik ni .. ehemmmm sa baru notice 3D2N huaaaaaaaaaaaa jeng3 siapa,mengapa?? la la la la kontervesi :siul:... mmm sa rasa sa inda salah tempat bah ni kan sbb sa mcm tau ja tu tempat dalam pic he he he he.....

Anonymous said...

ekekkekekek itu lah ba ps..ada org duluan, tiam2 ni...tapi kalu "KAWIN" jgn la tiam2 ....sorg dtg juga bawa anpau ba hehehe...oppss sma kami pandai sdh lah dtg sndiri hehehe

nel said...

agang...waaa....sy pikir kami yg duluan ni..ko lagi ahh duluan...tu la kan ps..mcm pernah nampak ja tu tmpt kan..emmm..

PelangiSenja... said...

ha ha.. sa rasa da malu kasi tau ko apa tu erti agang bah tu pok, he he besa la sesi perjumpaan mentua dan menantu sepa inda karau malu2@shy2 he he.. ya ya betul jgn lupa kami kalau mau kawin ahh.. tapi kalau inda kana jamput pun kami tau juga jalan p sana tu ... he he

Tompok-Susan said...

ahhahahaha....tu la sa tia join kmrg sabab sa sdh p .....duluan dari kamu....tu la sa diam2....kmurg tia tau kami ni diam2 ubi berisi....hahahhah

Anonymous said...

astagaaaa adakah kah begini???

Template by - Abdul Munir - 2008