Friday, November 28, 2008

about me...my feeling n my life....n WATEVER!!...AMEN

There are so much i need to say....


faces of me (today ja ba)

when i was budak2 dulu ...i used to kena didik utk jangan mengharap dengan sepa2 meaning to say BERDIKARI la until now la...then when i recap my cerita2 dulu WHY yg lain dpat byk peluang tpi tidak menghargai peluang tu....sedangkan if sy diberi peluang keemasan sdh tentu sy hargai...n now tgk la pa terjadi sdh....sy telah mengharungi byk cabaran dalam hidup utk menyelematkan situasi ni..tpi nmpknya still the same...adakah dia terlalu dimanja or haruskah sy berdiam diri ja sedangkan byk sdh perkara dia buat hanya sy ja tau....lama2 akan terbongkar juga tu...but for now sy cuma boleh berdoa n hopefully dia akan tersedar n i will keep helping dia walaupun pa pun terjdi but with 1 syarat kalo masih lagi "jan salahkan sy" dat its...kepada sesiapa yg terbaca ni entry...harap2 anda sedar....please......but ada sdh tau ni hal thanks for your support....AMEN

sekian saja la....

but nobody is perfect bah kan tpi sekurang2nya perfect2 la bah sikit...hehehe

so hujung minggu ni sy mo p rilis tension sana???

14 comments:

cLaRiCe said...

sy tau ni...

tompok-susan said...

clarice---iya ko mmg tau ni ...ko la tau segala2 ni yit...ko sendiri nmpk jugakan...bah mari p rilis tension....sana kulam talis kita memancing sambil minum kopi BAPA....jom....

XiGorX said...

jommmm....sa pun mau ikut...mesti ada ikan kalau di kulam kan...kasi lebih2 sikit tu kupi BAPA kio...huahuahua

gidong said...

ehemmm ehemmmm ehemmmm

tompok-susan said...

xigor -- buli bah kalo kau...tpi byk agas...jan susah kupi datuk sy sedap moti....agas kosikut pun lari hahaha

Gidong- pa yg ehem ehem ni

cLaRiCe said...

haha..pok abis darah kita kena hisap nyamuk yg kurang sopan nnt..hahha...mcm hutan dah d sana tu, ada ular sawa kali tu..wakkaka..kopi BAPA???kopi apa ni ahh??sy kurang pasti pula coz sy ni tdk minum kopi.....sila jelaskan...

tompok-susan said...

clarice--hoii kupi BAPA...kan bapa selalu buat kupi pagi2.....sy kastau bapa kupi dia pun ko tia kenal...betul mo kasih pakis tu kening ahhahah...

cLaRiCe said...

wakakaa..sy tdk minum gia kupi...sy minum tea atau milo ja bah...jarang kupi...hehehhe..ko tu kan yang kompunan minum kupi, trus nolonuk paha...

nel said...

KUPI CAP KAPAL API...ling..sy tau juga tu..ehemm ehemm...

BoBby said...

huiyooooo...sedarlah sedarlah......sepa tu arhhhhhhh....(Support daling Tompok sa nie hehehehe...kan daling)

Willie Jude Junaidi said...

Tompok-tiap2 pagi bapa minum nescafe 3 in 1...hahaha
clarice-kalau korang p kulam talis bawa sa..nanti sa isap sigup kasi halau nyamuk..tapi kalau ada juga nyamuk kita terjun jak dalam kulam..warghahaha

tompok-susan said...

clarice- paha sy nolonuk kamurg kasih ketawa lagi kan...tu la kopunan minum kopi ba tu..

nel---kupi bapa sy lagi sedap dari KUPI CAP KAPAL API... hehehehe

bobby---daling iya support sy k...thanks

wille--wah uiseh bapa minium 3 in 1 sdh kah...bukan kopin tenom lagi ...sejak kes paha sy nolonuk trus bapa stop minum KOPI kah eheheh

Fredo said...

saya dulu masa kicik slalu minum kopi datuk... hehehe apa2pun Tompok siurang dukung 100percen... bagus juga bah saling tegur2 nie... kdg2 tlmpau "kesiuuukan" smpi ndak sdar bah kan... jadi kita sbg kawan/org trdkt kasih sedar la... mana tau satu masa kita lagi pula hadapi situasi tu... kita lagi pula perlu teguran... aduii... apa yang sia melalut nie.. ngam ka sia sakap??? apapun kita minum dulu kupi datuk sia... :-p

tompok-susan said...

fredo---iya ba ....kesedaran amat la penting heheh...ndak pa ba yg penting 1 ari berubah juga tu kan3...ehhehe..bah bila la sy buli minum kupi datuk ko ehhehe

Template by - Abdul Munir - 2008