Tuesday, January 6, 2009

Kahwin?? Anak??

New Entry for 2009--- kahwin?? Anak??

Pandailah kmrg .....wow baru2 ni punyalah byk sy dpt berita melalui sms, email, facebook, mulut2 org kg...mengatakan sy sdh kahwin...sy pun hairan..Sy p Kg Bantayan, Kg Nountun,Kg Sinulihan, Kg Bambangan(kg sendiri) and p Church lagi (semua pun tanya perkara yg sama) kalau 1 or 2 org ckp tiapa...ini 1 kg n semua kwn2 pun cakap wakakak...aduh panas telinga.....ada yg ckp sy sdh kahwin n punya anak 2 pastu...pastu dorg tertanya sepa kah suami sy?...coz dorg tia penah nmpk...

ada yg ckap laki sy selalu outstation la, ada yg ckap sy ibu tunggal teda laki..wakakka...punya la funny...mcm artis pula sy ni...

so kepada kwn2 sy yg selalu masuk blog2 sy...
- sy masih "SINGLE" but not available sdh La" - belum punyai anak. Anak Piara adalah wakakak-

ini baru crita yg benar...ini la koupusan sy...(belum kahwin kama, pa lagi anak)


lain kali kalo terjumpa lagi sy di mana2 ...ckap la
"wow tompok ko makin happy n cantik oo" baru ngam....wakakakak

bah sekian
God Bless

11 comments:

smallville said...

WOW! Tompok ko makin happy n cantik oohh" ...hehe.. sa sakap d cni sja laa.. ahh..

tompok-susan said...

Aluuu...Sabas....buli2 sini pun buli la...tpi yg paling bagus face 2 face...baru la sy tambah happy n cantik wakakak...

gidong said...

no komen lalalalala

Carmelliny said...

alala..smpai mcm tu skali ko kna gossip oh kn..x pa,sa pn mau ckp ko makin happy n cantik..haha..

tompok-susan said...

Gidong--- No komen la kan

Carmelinny--- mulau kan....kalo sy artis byk sdh muka sy di majalah n newspaper....wakakkak....makaseh atas pujian anda hehehe

Qhris said...

maksud disebalik gosip tu kan..mungkin suruh kawin capat & beranak ba nis ..whahaaha

Willie Jude Junaidi said...

bah kahwin lah capat..mau aramai tih lagi...

tompok-susan said...

Qhris--- Aunty tu palan2 ba....jan susah

Willie--- ko dulu ba...mana buli sy langkah kamrg....heheh

KeMatZ said...

wow... tiba tiba mau mengoment disini tapi risau nanti ada yang serang saya....

troyzz said...

musqito, bila ko kawin ni...nda jemput2 urg ba...kasik kirim gambar baby ko gia sm sya...sya mau tgk ni...hehe

tompok-susan said...

kematz--- komen ja bah....sepa juga mo serang ko ni???...sy tumbuk tu org heheheh

Troyzz--- mohito...Watever!!! nanti sy kirim ko pic anak mosqito la wkakakak

Template by - Abdul Munir - 2008